jemi073.reismee.nl

Eerste bericht van af boot,... euh schip,...

Zo, we zijn er!

Vanmorgen zijn we cultureel begonnen. De grondslag van de onafhankelijkheid van Amerika ligt in Philadelphia. Daar staat de hall of independance en de bell of independence. Deze hebben we vanmorgen nog even bewonderd voor we de koffers in de auto zetten.

De rit naar New York was niet zo lang, en dankzij een omleiding van de GPS reden we vanmorgen weer door hartje Manhattan, over de Brooklyn Bridge richting Brooklyn Afleveren auto: geen probleem,' is the cruise terminal far away??' ' Oh no, within walking distance' . We hadden het kunnen weten, in Amerika is alles groter dan Europa, dus ook de afstand richting terminal. Na 3 kwartier met de koffers lopen, kwamen we bezweet en uitgeput aan (er kwamen flash backs van Venetië terug, maar we misten de regen, hihih)

Inchecken in het schip ging ook vlot en al snel hadden we onze hut gevonden! Nu is het nog even wachten op de koffers) Erg leuk, met balkon, dus we hebben Lady Liberty uitgezwaaid vanop ons balkon!

Nu gaan we rest van het megaschip ontdekken (we zijn al 4 zwembaden, 6 restaurants en heleboel shops, een theater en een casino tegengekomen)

Tot snel allemaal!

groetjes

J en M

Reacties

Reacties

Willeke

Niet te veel gokken

Veel plezier

jopie

Ach 3 kwartier met koffers sjouwen ,zielig hoor.Ik krijg bijna medelijden met jullie.Maar de beloning is groot moet je maar denken.Op dat schip wil ik ook wel zitten . groetjes.

eric & patrick

He jongens, al 2 dagen geen verhaal of foto?? Is de boot omgeslagen? Haha. Of is het allemaal zo relaxt dat jullie niet meer aan al die vrienden denken:-)....
Geniet ervan!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!