jemi073.reismee.nl

Arlington, Philadelphia and back to New York.....Princess, here we come!!!

Iedereen alvast bedankt voor de leuke reacties die we ontvangen, toch leuk om op deze manier toch nog een beetje contact te houden. Het is ook altijd grappig om te zien hoelaat het bij jullie is terwijl ik dit verhaal typ, bij jullie is het nu 5.27 uur en wij gaan dus net naar bed :-).

Vandaag zijn we de dag weer begonnen met een ontbijtje op nivo in het luxe Swann House (dit keer laten we jullie iets meer meegenieten). Daarna uitchecken....boehoehoe, je went zo snel aan die luxe;). Nog even snel een bezoekje brengen aande Militaire begraafplaats Arlington, waar dus ook de familie Kennedy begraven ligt, erg indrukwekkend hoor.We hebben geen wisseling van de wacht gezien maar wel twee kransleggingen en een begrafenisstoet met paard en wagen, toch mooi om te zien. Het doet je toch wel wat. Het is overigens ook totaal niet te vergelijken met het Parijse Per Lachaise kerkhof, dat had stiekum ook iets meer romantisch.

Na Arlington gingen we terug de auto ophalen en gingen we wat vlotter de stad uit dan dat we erin kwamen. Onderweg onderneem ik nog wat pogingen om wat roofvogels vast te leggen, maar erg lastig, die beesten gaan niet echt mooi poseren of mijn camera stelt weer eens scherp op een strontje dat op de voorruit zit, maar we blijven proberen. Jef is weer blij gemaakt met een bezoekje aan de (voor hem bekende) Taco Bell ofwel Mexicaans keteneten. Jef had daar herinneringen aan, aan een vakantie in Aruba 15 jaar gelelden, dus even nostalgie voor he. Over een bell gesproken.........

Inmiddels na 3 uur rijden, aangekomen in Philly, snel inchecken en de stad in. Helaasstond de Liberty Hall in steigers en de rest was dicht, dus zijn we 'eventjes' de stad doorgelopen. Stiekum groter dan we dachten. Door het raam heb ik wel een mooie foto kunnen maken van een verlichte Liberty Bell. Deze speelde blijkbaar een belangrijke rol bij de onafhankelijkheidsverklaring van Amerika. Wie daar meer over wil weten.......wikipedia en google zijn goede sites daarvoor ;)

Nu ga ik slapen, morgen weer vroeg op en morgenmiddag naar onze cruiseboot. De verhalen zullen we proberen (daar waar mogelijk is) bij te houden. Afhankelijk van een internetverbinding. Mocht het niet lukken, tot in Holland/Belgie!!!

Groetjes en tot snel

Michael en 'n lichtsnurkend Jefje naast hem :-)

Reacties

Reacties

Jopie

Hebben jullie de zwmvesten bij je??Goeie vaart dan!Groetjes

Peter

Leuke foto's, weer voorzien van bijpassend commentaar. Geniet maar fijn van de cruise, ik hoop dat jullie goed weer hebben.

Groetjes

Hanneke en Martien

Mooi verhaal maar waar blijft dat
"meegenieten" van het ontbijt?
Ennuh.........Hoe heette dat cruiseschip ook alweer??
De Titanic ??????? :-))
Heel veel plezier en niet zeeziek worden hè.
Dikke kus vanuit het zonovergoten en hete Holland

Frank

Leuk jullie reisverhalen te lezen! Veel plezier op de cruise, geniet van de luxe & niet zeeziek worden :-)
Grtz, Frank & Marc

eric & patrick

Cruise ze!!! We zijn jaloers!
Veel plezier!
x

Carola

Megan en ik hebben tijdens het scouting weekend van zaterdag op zondag ook op een schip geslapen (van de waterscouting) maar ik vrees dat dat er toch iets anders uit zag....ondanks dat het gezellig was had ik toch liever bij jullie gezeten..! Hele goede reis en sterkte met kiezen welk restaurant er op welke avond aan de beurt is.....
Veel liefs!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!