jemi073.reismee.nl

Uptown Tour, rondvaart, MamaMia en..........

We hebben de nacht weer goed doorgebracht. Alhoewel, Jef had het er iets moeilijker mee blijkbaar. Midden in de nacht heeft ie ongeveer 3 kwartier staan overgeven......germ. Ik weet niet of het nieuwe methode was van afvallen, maar dat hoop ik niet voor hem.

Tja de weergoden zijn ons wel erg goed gezind hoor, al een paar weken kijken we elke dag op het weerbericht en het zag er toch echt beroerd uit, maar het kan niet op hier. We hebben temeraturen van tot 25-26 graden, heeeeeeeeeerlijk. Het lijkt wel vakantie hahahahah. Is het in NL/BE/DLD ook nog mooi en droog? Gisteren op donderdag 26 mei zijn we de ochtend goed begonnen met de Uptown tour, dus eigenlijk om Central Park heen. Hoogtepunten waren o.a. Dakota Building (bekend van Rosemary's Baby en van John Lennon & Yoko Ono en St. John Divine Cathedral/Curch. Hierna hebben we eigenlijk niet veel meer gezien want we konden beneden in de bus gaan zitten omdat er boven geen plaats meer was, jammer. Voor Jef en mij viel het wel mee, omdat we het toch al een keer eerder gezien hadden. Maar goed voor de dames waren er nog een paar belangrijke puntjes, Apollo Theater en het Guggenheim Museum en natuurlijk Central Park. Het laatste gedeelte van de tour hebben we gelukkig toch boven kunnen zitten, op een paar takken na, is dat dan toch wel een stuk prettiger :-) Na de tour zaten we in dubio, wat zullen we nu gaan doen? We hadden een redelijk druk schema omdat we s'avonds nog naar de musical moesten gaan (he he wat vervelend). Uiteindelijk zijn we via de Trump Tower naar de Hudson Pier gegaan en hebben we een rondvaart van 90 minuten gedaan. Prachtige uitzichten op Financial District, de Brooklyn Bridge, Statue of Liberty en ........onze cruise boot:-) Op het laatst zag ik hem liggen en heb snel al een foto gemaakt en ingezoomd en zag dat het inderdaad de Carribean Princess was.....tot over een week!!!

Na deze rondvaart snel naar huis gewandeld, even relaxen en Jef ff in bad en deed tijdens het vollopen van het bad even de adminstratie. Ahum, de boekhouding was zo complex dat het bad overliep en dat er al een laagje water stond op de badkamervloer. Gelukkig hebben de onderburen niet geklaagd. Daarna dweilen, badderen en op naar het theater. Als je dan met de taxi wil gaan, moet je uiteraard ook weer les krijgen van een NY-inwoner, waar moet je staan op de weg en hoe moet je t aangeven. En natuurlijk op tijd vertrekken, anderskun je beterlopend naar Broadway gaan. Wezijn eerst nog heerlijk gaan eten bij een een of andere Pizzeria, maar lekkerrrr en goedkoop(oops da's Hollands :-)). Maar goed, ik mag dat zeggen.Daarna uiteindelijk de Musical Mama Mia in The Winter Garden Theater en dat was geweldig. Na sommige dubbelzinnige stukjes zat Jef zo nu en dan de dames in de gaten te houden, maar die konden er allemaal gelukkig mee lachen.De show was geweldig, leuk en voor ieder wat wils. Na de musical nog even naar Times Square geweest en natuurlijk hebben we dames ook even op Wall of Fame gezet...... Hierna zijn we nog even wat gaan drinken in een cocktailbar, waarvan we dachten dat het stripbar was maar daar hebben we gelukkig niets van meegekregen.....;)

Reacties

Reacties

Peter

Zo, dat was dan weer een gezellig dagje. De musical was natuurlijk ook gezellig. Wanneer vertrekken de dames weer? De aswolk schijnt weer opgelost te zijn, dus je hoeft je over de terugreis geen zorgen te maken. Hier schijnt het volgende week 'n hittegolf te worden. Groetjes Pa.

jopie

Wat boffen jullie hier is het 17 graden en 'n fris windje.En die hittegolf????? Ik ben benieuwd.Heeft Jef iets verkeerds gegeten?Ben voorzichtig hé.Fijn dat jullie het naar de zin hebben .Groetjes Jopie

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!